Nye spilleautomater


Antall spilleautomater på nettet øker hver dag, på grunn av populariteten til disse spillene, jobber programvareutviklerne hardt for å lage nye produkter i et veldig raskt tempo, for å tilfredsstille spillerens krav. Listen over nye spill kompletteres stadig med klassiske gratisspilleautomater, spilleautomater med forskjellige bonuser og originale spill med uvanlig grensesnitt og mekanikk. Selv de nye spilleautomatene har forskjellige virtuelle funksjoner. De siste spilleautomatene som er opprettet er veldig varierte når det gjelder antall hjul. Spilleren kan finne den klassiske spilleautomaten med 3 hjul, 5 hjul eller spilleautomater med 6 eller til og med 9 hjul.

Topp nettsteder å spille


1
Få 50 gratisspinn ved 1. innskudd
2
Sett in 200 kr. spill med 1 000 kr.
3
Opp til 6000 kr. + 100 gratisspinn
4
1000 kr Velkomsttilbud + 200 gratis spins

Disse nye spilleautomatene gir free spins funksjonene stor betydning fordi dette bidrar til å tiltrekke et stort antall spillere, slik at bonusmulighetene til disse maskinene går hånd i hånd med designet. 3 hjulmaskiner har vanligvis bonusalternativer på en ekstra skjerm. Ofte vises premieoppsamlingstellerne, alternative hjul med mer verdifulle symboler eller bonusvinduer med spesielle muligheter.

På den annen side tilbyr spilleautomater med 5, 6 eller 9 hjul flere bonusalternativer som gratisspinn, spesielle funksjoner med spesielle symboler og ekstra runder. For eksempel består flere runder av å samle gjenstander. Ved å samle hele samlingen går spilleren til neste nivå som låser opp et nytt minispel for å få premien.

Et annet trekk ved moderne spilleautomater er måter å danne vinnerkombinasjoner i stedet for gevinstlinjer. Kombinasjonene består av symboler plassert i hvilken som helst posisjon på de tilstøtende hjulene. Noen maskiner opererer etter det uformelle «tre-i-en-linje» spillprinsippet, slik at både horisontale og vertikale sekvenser kan samles.

Spillutviklere tilbyr nye maskiner med innovative løsninger, med uvanlig og annen mekanikk. De nye spilleautomatene tilbyr ofte flere bonuser og ekstra minispill. Noen produsenter involverer kjente personer som «Chiquito de la Calzada» eller «Manolo el del Bombo» og endrer utformingen av spillet.

En annen nyhet med de nye spilleautomatene er innlemmelsen av minispill. Flere og flere spilleautomater tilbyr minispill for å øke sjansene for å multiplisere premien og for å gi mer følelser og spenning til spillopplevelsen.

Hvilke utviklere har gitt ut nye spill i år?


Blant selskapene som har mest utviklet gratis spilleautomater online i år er MGA, R. Franco, Betsoft, IGT, Microgaming, NetEnt, NYX Gaming, Play’n GO og Playtech. I løpet av de første månedene av 2020 har flere Microgaming- og NetEnt-spill blitt gitt ut, som tilbyr spilleautomater med ekte penger og til og med deres gratis demo-versjoner.

Candy Dreams, Forbidden Throne og Fortune Girl-spilleautomater ble lansert for ikke så lenge siden. NetEnt-selskapet som alltid er i front har presentert en rekke premierer i år. Blant de nye spilleautomatene er Divine Fortune, Temple of Nudges, Golden Grimoire, Dead or Alive 2 og den oppdaterte versjonen av den populære Gonzo’s Quest VR-spilleautomaten der virtual reality-briller brukes. Et annet selskap som vil beundre publikum, er Playtech, og fortsetter med tradisjonen med å lage spilleautomater basert på kjente filmer. Etter samarbeid med DC og Warner Brothers produserte selskapet Man of Steel-maskinen.

Bortsett fra de ledende produsentene med mange års historie, har nye selskaper som:

  • Yggdrasil-selskapet som har produsert Alchymedes og Jungle Book-sporene.
  • Thunderkick-selskapet har introdusert Well of Wonders 3D-spilleautomat uten hjul.
  • Selskapet Booongo har laget et spill som ligner på Gonzo’s Quest-spilleautomat kalt Diego Fortune.

Hvert år vises nye spilleautomater på de nye spilllistene. Mulighetene for gratis spilleautomater uten nedlastning utvides. De nye spilleautomatene tilbyr ikke bare grafikk av høy kvalitet, men også interessante historier, uvanlige bonuser (som casino bonus uten omsetningskrav) og ekstra eventyrrunder.